Заборонена «Пристрасть»

09.08.2008
Заборонена «Пристрасть»

Єва в костюмі Єви (кадр із тієї самої реклами).

Раніше зірка «Подвійного форсажу» Єва Мендес дуже соромилася зніматися оголеною. Але відтоді, як минулого року вперше роздягнулася перед камерою, сором як корова язиком злизала — актриса, здається, частіше позує в костюмі Єви, ніж у якомусь іншому. І, здається, думка рідних її вже анітрохи не хвилює, хоча після першої фотосесії у жанрі «ню» Єву бентежило саме те, що подумає про неї батько.

Зрештою у своїй розкутості кінозірка дійшла до того, що рекламу за її участю на телебаченні США заборонили як занадто відверту. Така доля спіткала рекламний ролик парфумів Secret Obsession («Таємна пристрасть») від «Келвін Кляйн», у якому гола Мендес пристрасно шепоче: «Це моя таємниця». Актриса ще й звивається на ліжку, пошепки повідомляючи, що «між коханням і божевіллям лежить пристрасть».

Однак те, що в телевізорах американці цієї «розпусти» не побачать, схоже, не надто засмутило виробників аромату. Ще б пак, адже заборону ролика так активно розпіарила преса, що кращої реклами годі й сподіватися. А всі, хто хоче помилуватися оголеною Мендес, можуть зробити це на сайті компанії «Келвін Кляйн», де опальні кадри викладені під заголовком «Заборонена реклама від Єви Мендес».

«Назва «Пристрасть» породжує дуже провокаційні асоціації, — пояснює Кетрін Уолш, старший віце–президент компанії, яка за ліцензією виробляє парфуми «Келвін Кляйн». — Тому ми хотіли створити провокаційну рекламу. Але ми не хочемо бути вульгарними. Так, у ролику багато оголеного тіла, однак він зроблений зі смаком».