Севастополь може спати спокійно

Севастополь може спати спокійно

Російські ЗМІ повідомляють із посиланням на джерела в адміністрації президента, що вже прийнято рішення про зміщення Юрія Лужкова з посади мера Москви. Йому дали час до вересня «закруглитися» з усіма мерськими справами та підготуватися до передачі влади. Співрозмовник газети «Вєдомості» в уряді Москви повідомив, що на місце Лужкова розглядалася кандидатура Володимира Кожина, керуючого справами президента РФ. Серед інших претендентів на мерське крісло російські ЗМІ називають віце–прем’єра Олександра Жукова, який очолював президентську кампанію, віце–прем’єрів Сергія Собяніна, Сергія Наришкіна, Сергія Іванова та главу Міністерства регіонів Дмитра Козака. Найбільші шанси дають Сергію Іванову, приятелю Володимира Путіна ще з часів спільної роботи в Санкт–Петербурзі.

Ближче до війни, ніж до миру

Ближче до війни, ніж до миру

Грузія вчора перекинула ще 200 військових на кордон із Південною Осетією, повідомляє агенція «Інтерфакс». Президент Грузії Михаїл Саакашвілі закликав Росію відкликати своїх громадян, які обіймають високі посади в державних органах невизнаної сепаратистської республіки Південна Осетія. «Закликаю їх піти з Південної Осетії та надати нам можливість демілітаризувати зону конфлікту і припинити конфронтацію», — наголосив Саакашвілі.

Азіз есьмь цар

Азіз есьмь цар

Військова хунта, яка здійснила державний переворот у західноафриканській країні Мавританія, вчора зробила офіційну заяву по національному радіо, пообіцявши невдовзі провести вільні і прозорі президентські вибори, повідомляє «Франс прес».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Смерть на пляжі

Смерть на пляжі

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Учора близько 10.30 ранку на пляжі селища Лоо в районі російського курорту Сочі стався вибух, у результаті якого двоє осіб загинули та троє отримали поранення, один із постраждалих перебуває в тяжкому стані — йому відірвало ногу, повідомляє агенція «Інтерфакс».

Всі статті рубрики