Пережити рак

07.08.2008
Пережити рак

Біда не ходить сама — у цьому Крістіна Епплгейт мала нагоду переконатися на власному гіркому досвіді. 36–річна актриса щойно оговталася після смерті колишнього бойфренда, фотографа Лі Гріваса, якого місяць тому знайшли мертвим у його квартирі. Хоча роман Крістіни з 26–річним Лі завершився ще раніше, вони залишалися добрими друзями, і ця новина стала для неї великим ударом.

А днями актриса дізналася, що хвора на рак молочної залози. Лікарі, правда, втішають тим, що Крістіна має всі шанси повністю одужати, адже злоякісну пухлину вдалося виявити на дуже ранній стадії. А все завдяки тому, що зірка фільму «Пережити Різдво» активно бере участь у кампаніях боротьби з раком грудей і сама регулярно проходить обстеження. У Крістіни погана спадковість — її мати страждала на рак молочної залози і шийки матки.

З огляду на сприятливі прогнози медиків шанувальники актриси сподіваються, що Епплгейт зможе прийти на церемонію вручення телепремії «Еммі». Цього разу актрису, яка вже має таку статуетку за роль сестри героїні Дженніфер Аністон у телесеріалі «Друзі», номіновано за серіал «Саманта Хто?». А 5 вересня Крістіну чекають на телемарафоні, в якому також братимуть участь Аністон, Меріл Стріп, Скарлетт Йоханссон і Шарліз Терон. Телеканали Сі–Бі–Ес, Ен–Бі–Сі та Ей–Бі–Сі, які одночасно транслюватимуть цю програму, не сумніваються, що Епплгейт прийде на ефір. Адже телемарафон, у якому участь Крістіни була запланована ще кілька місяців тому, присвячений саме боротьбі з раком молочної залози.