Дорогі діти

06.08.2008
Дорогі діти

За право вийти 4 серпня з такою обкладинкою журнал «Хелло!» заплатив 7 «лимонів» доларів.

Як і прогнозувала «жовта» преса, новонароджені син і донька Анджеліни Джолі та Бреда Пітта побили всі рекорди. За першу ексклюзивну публікацію фотографій близнят Нокса Леона і Вів’єн Маршелін, які з’явилися на світ 12 липня у Ніцці, їхні зіркові батьки отримали 14 мільйонів доларів. Досі найдорожчими були фото інших близнят — дітей Дженніфер Лопес і Марка Ентоні, за які американський журнал «Піпл» у березні виклав 6 мільйонів.

Той самий «Піпл» придбав і права на першу фотосесію маленьких Нокса і Вів’єн, знімок яких разом зі щасливими батьками прикрашає обкладинку номера від 4 серпня. Але ексклюзивною вона буде лише наполовину, адже одночасно вийшов друком свіжий номер британського журналу «Хелло!», на обкладинці якого зображена та сама сімейна ідилія, хоча й увіковічена іншим фотографом. Обидва видання заплатили акторському подружжю по сім «лимонів», які Енджі з Бредом повністю спрямують на благодійність.

Зараз усе дружне сімей­ство «джоліпіттів» — самі батьки, новонароджені близнята, їхня біологічна сестричка Шайло Нувель та прийомні діти Анджеліни і Бреда (камбоджієць Меддокс, в’єтнамець Пакс Тхієн і ефіопка Захара) — перебуває у своєму французькому обійсті «Шато Міраваль». «У нас тут зараз справжній хаос, але ми справляємось і насолоджуємося життям, — зізналася Анджеліна в інтерв’ю «Піпл». — Шайло і Зі беруть одяг немовлят і намагаються допомогти їх одягати. Це так чарівно — вони як дві маленькі мамочки».

А Пітт тим часом не натішиться на свого першого біологічного сина. «Вів характером — уже викапана Анджеліна, — розповів 44–річний татусь. — Зате Нокс — о, цей точно пішов у мене!».