«Їдьте і відпочивайте на моїй дачі!»

01.08.2008
«Їдьте і відпочивайте на моїй дачі!»

Петро Симоненко.

Одним із «героїв дня» вчора в парламенті був лідер фракції КПУ Петро Симоненко. По–перше, головний комуніст вразив тим, що озвучив заяву з вимогою відправити у відставку й навіть притягнути до кримінальної відповідальності міністра з надзвичайних ситуацій, «нашоукраїнця» Володимира Шандру — як такого, що не впорався з натиском стихії і взагалі допустив природний катаклізм. А по–друге, Петро Миколайович переписав на одну з журналісток... дачу в Закарпатті.

Під час брифінгу, на якому Симоненко робив свої заяви щодо ситуації у західних областях, представниця ЗМІ запитала в лідера Компартії, чи постраждала від стихії його дача на курорті Шаяни в Хустському районі Закарпаття. На це Симоненко роздратовано заявив, що інформація про його дачу не відповідає дійсності, а питання є провокаційним.

«Я вам зараз дарую свою дачу. Будь ласка, пишіть заяву, я вам зараз підпишу, що я її (дачу) вам дарую. Тільки ви зараз мені покажете, де моя дача в Шаянах. Ви про це публічно заявили. Я в присутності всіх заявляю — немає в мене дачі. Якщо вона є, я її вам дарую. Їдьте, відпочивайте», — роздратовано оголосив перший секретар ЦК КПУ.