Плейбой «упіймався»

01.08.2008
Плейбой «упіймався»

Бос «Рено» на пляжі з молодою дружиною.

Складається враження, що боси «Формули–1» помінялися місцями. Президент Міжнародної федерації автоспорту, британець Макс Мослі, якого доти всі вважали зразковим сім’янином і батьком, намагається виплутатися з грандіозного скандалу. Нещодавно було оприлюднено відеозапис, на якому 67–річний президент ФІА відзнятий у компанії п’яти повій під час садо–мазохістської оргії з використанням нацистської символіки. А тим часом його колега Флавіо Бріаторе, що має славу плейбоя і гульвіси, нарешті покинув гуляти й одружився. Обраницею 58–річного італійського мультимільйонера стала на тридцять років молодша за нього модель Елізабетта Грегорачі, колишня «Міс Калабрія» (регіон в Італії).

Для Бріаторе, який, зокрема, володіє командою «Рено», одруження — неабияка подія. Адже попри свій досить солідний вік один із керівників «Формули–1» ніколи раніше не був у шлюбі, хоча крутив романи з найчарівнішими жінками світу. Зокрема, серед його «жертв» — топ–моделі Наомі Кемпбелл, Адріана Вольпе та Хайді Клум, яка має від Флавіо доньку.

Здавалося б, що може привабити красунь у товстенькому вайлуватому дядькові, окрім його грошей? Але, судячи з тих закоханих поглядів, якими дивилися на сивого Бріаторе його пасії в часи їхніх романтичних стосунків, і з того розпачу, в який упадали деякі з них після розриву, знаменитий плейбой брав їх не тільки тугою калиткою... От і прекрасна Елізабетта, з якою «молодий» проводить медовий місяць на Сардинії, не відриває від чоловіка очей. Хоча поруч, здавалося б, не бракує і молодих красенів, і мільйонерів (компанію подружжю складають багаті друзі Бріаторе)...