Диво несвятого Патріка

31.07.2008

Патрік Суейзі потішив своїх прихильників чудовою новиною: він не лише успішно бореться з раком підшлункової залози, а й потроху одужує! Днями актор повернувся до роботи й запевняє, що почувається майже здоровим. І це після того, як іще навесні деякі західні таблоїди запевняли: «більше, ніж три місяці, бідолаха не протягне».

Нагадаємо, що рак підшлункової залози — одну з найпідступніших злоякісних пухлин, яка чи не найважче піддається лікуванню, — у 55–річної зірки фільмів «Брудні танці» та «Привид» виявили у травні. На щастя, хворобу вдалося «впіймати» на ранній стадії, тож і лікарі, і сам пацієнт мали деякі підстави для оптимізму. Спершу Суейзі навіть намагався зберегти стан свого здоров’я в таємниці й проходив курс лікування потайки. Але ж від всюдисущої преси нічого не приховаєш... Тож надалі значну частину часу Патрікові та його сім’ї довелося присвятити спростуванню песимістичних прогнозів.

Тим часом рак потроху відступав, і актор знову вийшов на знімальний майданчик телефільму «Чудовисько», де грає головну роль — агента ФБР. Журналістам, які з подивом відзначили, що Суейзі виглядає просто чудово, актор заявив: «Я — диво. І сам не знаю, чому це так».