Денна мама

23.07.2008
Денна мама

Брітні Спірз.

Брітні Спірз та її колишній чоловік Кевін Федерлайн нарешті вирішили питання опікунства над синами. Суд, який тривав багато місяців, днями виголосив вердикт: усі права на опіку над дворічним Шоном Престоном і однорічним Джейденом Джеймсом перейшли до їхнього батька.

Як повідомляє сайт журналу «Піпл», на такий варіант погодилася сама Бріт. В обмін на згоду відмовитися від опікунства колишня поп–принцеса здобула право бачитися з синами не по дві години на місяць, як раніше, а тричі на тиждень. Причому два з трьох побачень можуть тривати до ранку наступного дня. Як відзначають адвокати Спірз, таким чином їхня клієнтка матиме можливість проводити з дітьми досить багато часу.

Очевидно, Брітні збагнула, що сподівання переконати суд у тому, якою вона буде ідеальною матір’ю, приречені на поразку. Довіри до неї вже немає. Адже свого часу Бріт після лікування від алкогольної залежності вже було ніби отямилася, а потім — знову зірвалася, влаштувала п’яний бешкет, та ще й узяла в заручники сина... Отже, має бути задоволена вже з того, що їй дозволили частіше бачитися з дітьми. Заплатити за це задоволення 25–річній жінці доведеться не тільки правом опіки, а й живими грішми: суд зобов’язав Брітні щомісяця виплачувати колишньому чоловікові по 20 тисяч доларів аліментів.

А поки що Спірз, аби не думати про сумне, з головою поринула в роботу. Співачка натхненно записує новий альбом, тому більшу частину часу проводить у студії. Окрім того, Бріт сходила до стиліста, трохи змінила імідж і активно працює над своєю зовнішністю, аби до виходу нової платівки виглядати на всі сто.