Новий Шварценеггер

23.07.2008
Новий Шварценеггер

Роланд Кікінгер.

Після відмови губернатора Каліфорнії Арнольда Шварценеггера від зйомок у четвертій частині кіноциклу «Термінатор» продюсери довго не могли підшукати виконавця на роль головного кіборга. Знімальний процес почався два місяці тому, а місце Термінатора досі залишалося вакантним. Та нарешті пошуки завершено: як повідомляє сайт IMDB.com, у робота моделі Т–800 перевтілиться бодібілдер і актор Роланд Кікінгер. До речі, австрієць — як і Шварценеггер.

Зовнішніми даними Кікінгер не поступається «залізному Арні» в його молоді роки. Між іншим, ця «купа м’язів» уже перевтілювалася у Шварценеггера — Роланд грав Арнольда у біографічному телефільмі 2005 року.

Прем’єру четвертої «серії» кіноепопеї про боротьбу людства з повсталими роботами заплановано на 22 травня наступного року. Режисером стрічки став Джозеф Макгінті Нікола, який зняв дві частини «Ангелів Чарлі». Головну «людську» роль — керівника людського спротиву Джона Коннора — зіграє актор Крістіан Бейл. Також у фільмі будуть задіяні Сем Уортінгтон, Мун Бладгуд і Хелена Бонем–Картер.