«Так!» по-американськи

19.07.2008
«Так!» по-американськи

Загадкова Мена Суварі.

Зірка фільму «Краса поамериканськи» Мена Суварі, яку раніше називали однією з найперспективніших молодих актрис Голлівуду, зібралася заміж. Обранцем колишньої моделі став музичний продюсер Саймон Тестіно, з яким 29річна Мена зустрічається вже близько року. Як з’ясував журнал «Піпл», Саймон зробив коханій пропозицію стати його дружиною під час недавнього відпочинку на Ямайці. Наближені до парочки джерела запевняють: дівчина навіть не намагалася зробити вигляд, що вагається, а одразу ж вигукнула: «Так!».

Однак поспішати з одруженням закохані не збираються — вони хочуть усе ретельно спланувати й продумати кожну деталь весільної церемонії. Для Суварі це буде вже не перший шлюб — раніше Мена була одружена з кінооператором Робертом Брінкменом, старшим за неї на 17 років.

Наразі ніщо не заважає Мені займатися підготовкою до весілля — зйомки фільму «Райський сад» за романом Хемінгуея давно завершилися, а нових пропозицій у дівчини не так і багато. Можливо, після заміжжя Суварі взагалі перестане зніматися, адже раніше не раз заявляла, що мріє «зав’язати» з кіно і здійснити дитячу мрію — стати археологом або палеонтологом.

Та все ж сумнівно, що до цього дійде, адже свою професію кінозірка любить. Скажімо, для «Райського саду» Мена без вагань погодилася поголити голову. За сюжетом, її героїня (до речі, молода дружина) закохується в гарячу італійку.