«Королева» в бікіні

18.07.2008
«Королева» в бікіні

Складно повірити, що цій жінці скоро виповниться 63.

Ось уже кілька років поспіль «оскароносну» британку Хелен Міррен визнають найсексуальнішою жінкою «у віці». Зірка фільму «Королева» і справді у свої 62 виглядає блискуче. Однак не секрет, що багато знаменитостей в одязі — теж королеви. А щойно папараці «застукають» їх десь на пляжі в купальнику або й без нього, і виявляється, що до ідеалу там дуже далеко.

Тож коли газета «Дейлі мейл» опублікувала знімки Хелен, яку фотографи підловили на відпочинку, чимало молодих колег по акторському цеху всі лікті обкусали від заздрощів. Виявляється, Єлена Лідія (таким є справжнє ім’я Міррен, яка походить із родини російського емігранта Миронова) бездоганно виглядає навіть на пляжі. Врахуйте, що досі кінозірка не зробила жодної пластичної операції. Натомість вона регулярно відвідує тренажерний зал.

Зараз актриса проводить відпустку на півдні Італії разом із чоловіком, режисером Тейлором Хексфордом («Адвокат диявола»). Там подружжя має власний замок, який Хелен придбала на частину гонорару за фільм «Королева», виклавши близько 1,4 мільйона доларів. Старовинна будівля багато років стояла пусткою, тому мала досить непрезентабельний вигляд: гори сміття, напівзруйновані стіни, пліснява й павутиння... Майже рік найняті Хексфордами робітники приводили «розвалюху» до ладу.

Тепер Хелен із Тейлором уперше приїхали в замок надовго. Очевидно, свій день народження 26 липня актриса також відзначатиме саме там, адже в Італії їй дуже подобається. І можна не сумніватися, що мешканці селища Тідж’яно, поблизу якого розташований замок, привітають його господиню якнайщиріше. Адже коли Міррен придбала цю нерухомість і пообіцяла перетворити похмурі руїни на затишну оселю, селяни влаштували для британських сусідів ціле свято з величезним пирогом.