Влучила в «Дев’ятку»

17.07.2008
Влучила в «Дев’ятку»

Кейт Хадсон стане ще й співачкою.

У житті 29–річної кінозірки Кейт Хадсон настала біла смуга. Актриса нарешті остаточно розібралася зі своїм колишнім бойфрендом Оуеном Уїлсоном, який свого часу ледве не наклав на себе руки через сварку з Кейт. Тепер Уїлсон нібито вже змирився з тим, що вони залишаться «тільки друзями», й більше не влаштовує колишній коханій істерик. Та Хадсон і не до нього: у Кейт зараз безліч пропозицій щодо зйомок і нове кохання. Роман зі знаменитим велогонщиком Ленсом Армстронгом квітне буйним цвітом, двоє дітей Кейт від Ленса теж у захваті — словом, як не заспівати від щастя?

І Кейт заспіває. Як повідомляє сайт журналу «Піпл», Хадсон погодилася на зйомки у голлівудській інсценізації відомого бродвейського мюзиклу «Дев’ять». Актриса, відома переважно ролями в комедіях, перевтілиться у репортерку журналу «Вог», яку відправляють працювати в Італію, де вона переживає багато різних пригод.

Для зірки фільму «Золото дурнів» це перша «музична» роль, але Кейт не сумнівається, що в неї все вийде. Адже мюзикли в неї у крові: батько, Білл Хадсон, — музикант, а мама, актриса Голді Хоун, колись залюбки співала й танцювала в комедійному телешоу. Очевидно, в таланті Хадсон тепер не сумнівається й режисер Боб Маршалл, який назвав вокальні й танцювальні дані актриси «одкровенням». Конкурентками Хадсон були такі відомі зірки, як Сієнна Міл­лер та Енн Хетевей, але на роль обрали саме Кейт.

Зйомки розпочнуться у жовтні і проходитимуть переважно у Великій Британії. Разом із Хадсон на знімальний майданчик вийдуть «оскароносні» Ніколь Кідман, Маріон Котійяр, Софі Лорен та ще багато чудових акторів.