Малюк за $ 3 млн.

16.07.2008
Малюк за $ 3 млн.

Красень–тато Макконахі.

До голлівудської моди торгувати фотографіями новонароджених зіркових нащадків долучився й герой фільмів «Сахара» та «Золото дурнів» Метью Макконахі. Того ж дня, що й Ніколь Кідман, подруга Метью, 24–річна бразильська моделька Каміла Алвес, народила йому сина.

Для обох батьків це перша дитина, і 38–річний Макконахі, який був присутнім при пологах, не приховував свого захвату від того, що став татом. «У нас народився здоровий хлопець! Ми з Камілою обоє страшенно стомилися, але дуже щасливі, що сотворили справжнє диво — дали життя дитині й новій сім’ї. Тепер на нас чекає іще захопливіша пригода — спільне виховання малюка», — прокоментував актор в інтерв’ю журналу ОК!

А днями з’ясувалося, що саме цьому часопису молоді батьки продали право на першу публікацію фотографій свого первістка, якого назвали Леві. Щоправда, порівняно з іншими такими випадками, дещо продешевили: за контрактом, журнал розщедриться на 3 мільйони доларів. Тоді як, скажімо, Анджеліна Джолі з Бредом Піттом отримали за ексклюзивні знімки своєї першої біологічної доньки Шайло Нувель 4 мільйони, а за двійнят Нокса і Вів’єн — близько 15, Крістіна Агілера за фото сина — 5 мільйонів, а Дженніфер Лопес своїх близнят «прилаштувала» за 6 «лимонів».

Однак Метью цілком задоволений. Контракт із ОК! передбачає не лише публікацію знімків новонародженого Леві, а й ексклюзивну фотосесію для журналу зі святкування першого Різдва малюка в колі сім’ї. Ну й, нарешті, Метью з Камілою продали журналу право на ексклюзивну фотозйомку їхнього весіл­ля, незалежно від того, коли воно від­будеться. Втім, очевидно, це вже інший контракт.