«Джоліпіттів» уже восьмеро

15.07.2008
«Джоліпіттів» уже восьмеро

Анджеліна Джолі.

Численне сімейство Бреда Пітта й Анджеліни Джолі минулої суботи поповнилося одразу двома новими членами: у приватній лікарні в Ніцці Енджі народила двійнят. Усупереч прогнозам деяких ЗМІ, це виявилися не сестрички, а хлопчик і дівчинка. Щасливі батьки одразу ж дали малюкам імена: сина назвали Ноксом Леоном, а доньку — Вів’єн Маршелін (нагадаємо, Маршелін Бертран звали маму Анджеліни, яка у січні минулого року померла від раку).

Як повідомляє сайт журналу «Піпл», пологи у голлівудської суперзірки почалися дещо передчасно, але все обійшлося добре. От тільки сподівання Енджі народити природним шляхом не справдилися — довелося робити кесарів розтин. Утім, як запевняє особистий лікар актриси Мішель Суссман, і малюки, і мама почуваються дуже добре. «Анджеліна в чудовому настрої, — розповів ескулап. — Бред постійно був поруч із нею, і все пройшло прекрасно». Щоправда, немовлята мають досить скромну вагу: Нокс важить 2 кг 276 г, а Вів’єн — 2 кг 268 г. Але для близнюків це нормально.

Для 33–річної Енджі це вже другі пологи — два роки тому в одній із клінік Намібії вона народила донечку Шайло Нувель. Окрім того, в актриси та 44–річного Бреда Пітта є троє прийомних дітей: шестирічний камбоджієць Меддокс, чотирирічний в’єтнамець Пакс і трирічна ефіопка Захара.

А поки Джолі з немовлятами оклигують, журналісти вже взялися за калькулятори й активно підраховують, скільки виручать «джоліпітти» за ексклюзивні знімки новонароджених, продані одній з американських газет. Називають суми від 11 до 20 мільйонів доларів. Єдине, на чому сходяться всі: без сумніву, щедра пара вкладе ці кошти у благодійність.