Джей Ло і Феміда

08.07.2008
Джей Ло і Феміда

Лопес сподівається незабаром знову виглядати так, як на цьому фото.

Дженніфер Лопес викликають до суду. Днями кіно– й поп–зірка отримала одразу дві повістки, причому обидві справи стосуються досить давніх подій. По–перше, до Джей Ло має претензії стюардеса Ліза Уїлсон: минулого тижня вона звернулася до федерального суду Нью–Йорка з позовом, у якому вимагає від Лопес $5 млн. Жінка заявила, що два роки тому на неї напав собака Дженніфер, внаслідок чого Ліза впала, травмувала спину й тепер потребує лікування. На думку пані Уїлсон, такої «скромної» суми їй має вистачити.

В іншій справі Лопес проходить лише як свідок. У 1999 році вона разом зі своїм тодішнім бойфрендом, репером Шоном Комбсом, відомим під псевдонімом Пі Дідді, розважалася в одному з нічних клубів Нью–Йорка. У результаті Шон виявився причетним до конфлікту із застосуванням вогнепальної зброї, який спалахнув того вечора. Учасників бійки арештували, а найактивнішого засудили аж до десяти років ув’язнення. А тепер одна з відвідувачок клубу, Натанья Ребен, зініціювала нове розслідування. Жінка, яка під час стрілянини отримала поранення, чомусь тільки зараз вимагає відшкодування фізичних і моральних збитків у сумі $130 млн. Цього разу, звісно, не від Джей Ло, але свідчення знаменитої співачки суд вважає дуже цінними.

Словом, не дадуть молодій мамі спокійно відпочити. Хоча, судячи з фотографій папараці, які підловили Дженніфер із чоловіком Марком Ентоні на відпочинку в Італії, зіркове подружжя не надто переймається проблемами. До речі, Джей Ло активно плаває й займається спортом, щоб скинути зайву вагу, яку набрала під час вагітності. Після народження близнят минуло тільки чотири місяці, а 37–річна мама вже майже прийшла в норму.