ПРИКОЛИ

26.06.2008

Розмовляють дві акули. Одна запитує: «Ти як на людину полюєш?» – «Ну як... Бачу плавця. Роблю навколо нього спочатку велике коло, потім мале. Після цього беру». — «А не можна починати відразу з малого кола?» — «Можна. Але тоді доведеться його з лайном їсти».

* * *

Брюнетка, шатенка і блондинка їхали п’яні з нічного клубу на машині й розбилися. Стоять вони в черзі перед кабінетом святого Петра. Першою заходить брюнетка. На столі лежить величезний фоліант. Святий Петро каже:

— У цій книзі записано всі твої гріхи. Бачиш, яка вона товста? Це так багато ти грішила. Я пропущу тебе в рай, але спочатку ти маєш витримати удар цією книгою по голові. Не витримаєш, відправишся до пекла.

Брюнетка підставляє голову. Святий Петро бере книжку, розмахується. Жахливий удар. Брюнетка падає. Згодом піднімається, хитаючись, виходить із кабінету.

Заходить шатенка. Чутно ще страшніший удар, вона виповзає на чотирьох, уся заюшена.

Заходить блондинка. Брюнетка з шатенкою перезираються: ну, саме ця точно не витримає. Певний час у кабінеті панує тиша, нарешті блондинка виходить, анітрохи не ушкоджена. Її запитують:

— Хіба, Петро не бив тебе книгою?

— Пхе! Та він її підняти не зміг!

* * *

— Як ти думаєш, колір волосся впливає на розум?

— Гадаю, ні... Це розум впливає на колір волосся.

* * *

Дочка Юрія Куклачова, коли гнівається, ходить боком і сичить...