«Пантера» в чоловічих трусах

25.06.2008
«Пантера» в чоловічих трусах

Покази чоловічої моди чомусь значно менше цікавлять широкий загал, аніж демонстрація колекцій жіночого одягу. Хоча бувають із цього правила й винятки. Скажімо, до дефіле моделей, які представляли нову колекцію знаменитих дизайнерів Дольче і Габбана в рамках Міланського тижня чоловічої моди сезону весна–літо/2009, була прикута увага всієї жовтої преси. Ще б пак, адже в цьому показі взяли участь дві визнані кралі — співачка Стейсі Фергюссон і топ–модель Наомі Кемпбелл. Причому демонстрували панянки саме чоловічий одяг. А Наомі, до всього, була вбрана лише у спідню (знову–таки, чоловічу — за винятком ліфчика) білизну.

Щоправда, посилену увагу до «Чорної пантери» привернула не так поява манекенниці в атласних сімейних трусах, як той факт, що незабаром вона знову буде змушена змінити дизайнерський одяг на «спецівку» двірника. Адже до Мілана 38–річна Кемпбелл прилетіла фактично з лави суду, який засудив її до 200 годин громадських робіт і штрафу в сумі 4 500 доларів. І це ще Наомі пощастило, адже в найгіршому випадку їй загрожувало шість років ув’язнення.

Після інциденту в аеропорту «Хітроу», коли розлючена модель ледве не з кулаками накинулася на поліцейських, суд лондонського району Асбрідж звинувачував її за шістьма статтями (напад на правоохоронців, порушення громадського порядку, образа екіпажу авіалайнера компанії «Брітіш ейрвейз» тощо). Наомі визнала себе винною за чотирма з них і тепер відбуватиме заслужене покарання. Що, втім, не завадило модельці звинуватити співробітників «Брітіш ейрвейз» у расизмі й укотре обізвати їх «хамами».