Вавилон: судний день настане?

Вавилон: судний день настане?

Принаймні в цьому впевнений в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко. За його словами, суд обов’язково дасть належну оцінку діям осіб, які причетні до застосування на виборах мера Києва виборчої технології «Вавилон». Матеріали, які зібрала СБУ щодо самої технології підкупу й окремих «вавилонян», уже передані до Генеральної прокуратури для порушення кримінальної справи.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Пристрасті по коаліції

Пристрасті по коаліції

До завершення поточної сесії Верховної Ради залишився тільки один пленарний тиждень. І парламентарії, а разом із ними й увесь активний політикум, у душі вже давно переймаються не так політичними пристрастями, як підготовкою до відпустки та пов’язаного з нею літнього затишшя. Чи існуватиме демократична коаліція, як скоро піде у відставку уряд Тимошенко, скільки ще «проживе» парламент нинішнього скликання до позачергових виборів — над усіма цими питаннями більшість політичних діячів охоче подумали б уже восени, після відпочинку. Але доводиться «тримати марку» і якщо не розвивати, то принаймні імітувати бурхливу діяльність. Самими лише блокуваннями парламентської трибуни та гнівними протестами опозиції справа вже не обмежується — у трагіфарсі під назвою українська політика знову промайнули елементи детективного жанру.

Крокуєте Лісабоном, повертаєте на вулицю України

Крокуєте Лісабоном, повертаєте на вулицю України

Учора Президент Віктор Ющенко вилетів із візитом до Португалії, де найбільша в Європі українська діаспора — здебільшого заробітчани, значна частина з яких уже адаптувалася до тамтешнього суспільства. Не дивно, що з поваги до присутності в країні до півмільйона українських емігрантів одну з вулиць Лісабона вирішено назвати вулиця України. Вона розташована у столичному районі Шабрегаш, і саме її відкриття стане однією з приємних церемоній, на яких побуває сьогодні Президент України.

Всі статті рубрики