Зробіть гучніше, мамо!

24.06.2008
Зробіть гучніше, мамо!

Минуло лише три місяці відтоді, як Дженніфер Лопес уперше стала мамою, а вона вже поновила звичну громадськомузичну активність. Нагадаємо, що 38річна співачка привела на світ близнюків Макса й Емму наприкінці лютого. Тепер латиноамериканська зірка почала залишати малих під опікою няньки та/або чоловіка Марка Ентоні, аби мотатися у справах.

Так, нещодавно Лопес гостювала у Москві, де вийшла на сцену спорткомплексу «Олімпійський» у рамках російської музичної премії «МузТВ2008». За це, ясна річ, Джей Ло отримала кругленький гонорар. А минулого тижня поп­діва — вже цілком безплатно — побувала на випускному вечорі в початковій школі для дітей, хворих на аутизм, у ньюйоркському районі СтейтенАйленд.

Річ у тім, що вчителька Кеті Аматі часто вмикала дітлахам кліп на пісню Лопес Let`s Get Loud («Зробіть гучніше!»). Школярам композиція так сподобалася, що вони вимагали крутити її щодня, вивчили слова та рухи співачки (для хворих на аутизм це вже чимале досягнення). Діти написали артистці листа з проханням прислати фото й автограф. А Дженніфер приїхала на їхнє свято власною персоною, подарувавши хворим свято спілкування.