Ще одна з роду Спірз

21.06.2008
Ще одна з роду Спірз

Джеймі Лінн за день до пологів.

У сім’ї Спірзів знову поповнення. На диво, цього разу з пологового будинку забирали не Брітні (хоча в пресі періодично з’являються чутки про те, що колишня поп­принцеса втретє вагітна). Молодою мамою вчора стала молодша сестра співачки, 17-річна актриса Джеймі Лінн Спірз.

Як повідомляє сайт американського журналу «Піпл», пологи пройшли без ускладнень; і мама, й новонароджена донька почуваються чудово. До речі, раніше повідомлялося, що у Джеймі буде хлопчик, але Спірзмолодша порадувала своїх батьків онукою (досі вони няньчили тільки синів Бріт). Крихітку назвали Медді Брайанн.

Коли Джеймі Лінн дізналася, що вагітна, то одразу залишила Голлівуд, де знімалася в популярному комедійному серіалі «Зоуї 101», і повернулася в рідне місто Кентвуд у штаті Луїзіана. Готуватися до пологів і материнства їй допомагала власна мама, Лінн. А напередодні радісної події у Кентвуді зібралася вся сім’я Спірзів — тато Джеймі, Брітні та їхній із Джеймі Лінн брат Брайан.

У середу вся компанія поїхала в місто Ліберті, яке розташоване хоч і в сусідньому штаті Міссісіпі, але всього за півгодини їзди від Кентвуда. Це батьківщина хлопця Джей­мі Лінн і, судячи з усього, батька Медді — 19-річного Кейсі Елдріджа. У березні закохані заручилися, а згодом придбали в Ліберті чималенький будинок, у якому позавчора всі й заночували. На ранок усім кагалом відвезли майбутню маму до Регіонального медичного центру Міссісіпі, і там через кілька годин з’явилася на світ маленька племінниця Брітні.

До речі, старша сестра, як могла, підтримувала молодшу — Джеймі Лінн неабияк нервувала під час переймів, і поради досвідченої Спірз-старшої дуже їй допомогли.