Любов пізнається в біді

20.06.2008
Любов пізнається в біді

Відтоді, як зірка фільму «Диявол носить «Прада» Енн Хетевей зізналася журналістам, що збирається заміж за свого бойфренда Рафаелло Фольєрі, не минуло й кількох тижнів. 25–річна актриса зустрічалася з бізнесменом уже досить давно, тож слова Енн про те, що вона хоче прожити з Рафаелло до кінця життя, здавалися цілком щирими. Однак варто було чоловікові зіштовхнутися з проблемами, як Хетевей негайно його покинула.

Парочка вирішила розійтися минулого тижня саме з ініціативи Хетевей — вона, мовляв, дбає про свою зіркову репутацію, тому не може зустрічатися з типом, у якого проблеми з законом. Річ у тім, що 29–річний Фольєрі перебуває під слідством. Проти нього як голови благодійного фонду, що займається вакцинацією дітей із країн третього світу, порушили кримінальну справу. Як повідомив генеральний прокурор Нью–Йорка Ендрю Куомо, Фонд Фольєрі не заповнив належних податкових декларацій. Раніше Енн Хетевей також входила до ради директорів фонду, але згодом вийшла з неї, тому прокуратура не має до актриси жодних претензій. Покинувши хлопця, Енн не посоромилася заявити, що «її серце розбите, проте іншого вибору немає».

Очевидно, розрив із Фольєрі приведе до того, що Хетевей остаточно переїде в Голлівуд (раніше вони мешкали разом у будинку Рафаелло на атлантичному узбереж­жі США). Друзі актриси сподіваються, що зміна обстановки позитивно вплине на неї і допоможе пережити період сердечної кризи. Хоча насправді Енн не надто й страждає. За повідомленнями амери­канської преси, на зйомках фільму «Напруж мізки» вона дуже близько зійшлася зі своїм партнером по знімальному майданчику Стівом Керрелом.