Вперед, у минуле

13.06.2008
Вперед, у минуле

Мадонну Чіконне знову потягло на секс–пригоди.

Дивлячись на достойну матір сімейства, активну прибічницю здорового способу життя й досить елегантно вбрану жінку, юні меломани, мабуть, не здогадуються, що колись Мадонна була вульгарним і аж надто розкутим секс–символом західної поп–музики. І, мабуть, на відміну від давніх шанувальників творчості співачки, погано собі уявляють, як ця 49–річна пані напівоголеною розчепірювала ноги перед публікою, вихваляючись ліфчиком у формі конусів, а то й узагалі фотографувалася голяка для секс–журналів.

Очевидно, сама поп–королева за тими часами дещо ностальгує. Бо з нагоди свого 50–річчя вирішила повторити епатажний досвід минулого і зняти новий варіант документального фільму «В ліжку з Мадонною». Перший, нагадаємо, вийшов на екрани у 1991–му з нагоди туру співачки «Блонд амбішен» і користувався величезною популярністю, зокрема й через свою скандальність.

Новий фільм, за задумом творців, буде не менш скандальним, хоча й значно менш непристойним. Зніматиме його той самий режисер — Алекс Кешиш’ян, який знімав і фільм 91–го року.

Знімальна бригада проведе разом із Мадонною три тижні й фіксуватиме на плівку кожну мить її життя. Втім тих фанатів поп–діви, які вже приготувалися бігти по квитки на прем’єру, мусимо розчарувати: хоча свій півстолітній ювілей Мадж святкуватиме 16 серпня, сиквел «У ліжку з Мадонною» вийде на екрани лише на початку наступного року.

Ірина БІЛЮК