Пив, курив, дружину бив

04.06.2008
Пив, курив, дружину бив

У голлівудських коміків якась дивна мода — розлучатися в літньому віці. Нещодавно на розірвання шлюбу подала дружина Робіна Уїльямса, а тепер ось того самого зажадала від свого чоловіка й Дженніфер Батлер — дружина улюбленця публіки Білла Мюррея. Після 11 років шлюбу «прекрасна половина» зірки фільмів «День бабака» і «Труднощі перекладу» вимагає не тільки розлучення — Дженніфер звернулася до суду з проханням заборонити Біллові навіть наближатися до будинку, де вона мешкає разом із чотирма дітьми!

У відповідній заяві жінка вказує як причину розірвання шлюбу пристрасть 57–річного Мюррея до вживання алкоголю й марихуани, а також не надто шанобливе ставлення до неї, матері його дітей. Мовляв, чоловік зраджував дружину направо й наліво і нерідко розпускав руки, коли Дженніфер намагалася вказати йому на недостойну поведінку. У бажанні дошкулити благовірній Білла не зупиняло навіть те, що перелякана жінка, прихопивши дітей, уже два роки як виїхала з їхнього спільного маєтку і жила окремо.

Згідно із шлюбним контрактом, у разі розлучення сторони відмовляються від будь–яких аліментів. Однак Мюррей заявив, що готовий виплатити «колишній» 7 мільйонів доларів протягом двох місяців після остаточного оформлення розриву. Адвокат актора каже, що його клієнт «глибоко засмучений розірванням шлюбу», але сподівається, що вони з Дженніфер залишаться друзями «в інтересах дітей».