Дорога Памела до вечері

04.06.2008
Дорога Памела до вечері

В однієї з найсексапільніших зірок Голлівуду Памели Андерсон не лише пишний бюст, а й велике серце. Пам, як відомо, одна з найактивніших діячок організації «Люди за етичне поводження з тваринами» (ПЕТА), але турботою про звірят її добрі справи не обмежуються. Знаменита білявка ніколи не пропускає й нагоди взяти участь у благодійній акції, покликаній допомогти знедоленим людям. Минулої неділі, у Всесвітній день захисту дітей, Памела зайвий раз продемонструвала широту своєї натури, допомігши збирати кошти для важкохворих малюків.

Для цього актриса не полінувалася злітати в Об’єднані Арабські Емірати, де провела благодійний аукціон, організований фондом Make–A–Wish («Загадай бажання»). Кошти, зібрані на цих торгах, будуть спрямовані на виконання бажань 39 дітей, які страждають на невиліковні хвороби. «Я дуже пишаюся тим, що візьму участь у цій акції, — заявила Андерсон. — Мені завжди хотілося допомогти фонду «Загадай бажання», і я дуже рада, що нарешті внесла свій вклад у ту чудову справу, яку роблять ці люди».

Допомога Памели справді була дуже відчутною, адже 40–річна зірка не лише виступила як ведуча, а й безпосередньо долучилася до збору коштів: виставила на торги можливість повечеряти в її компанії. Скільки вдалося виручити за цей лот, організатори торгів поки що не повідомляють, але вочевидь немало. Адже свого часу на те, щоб презентувати російському олігархові Сулейману Керімову вечерю з Пам, його друзі не пошкодували трьох мільйонів доларів.

Дмитро ШАМАНОВСЬКИЙ