У Клуні знов нема пари

03.06.2008
У Клуні знов нема пари

Завдяки Клуні Сара Ларсон стала зіркою модних показів.

Днями прихильниці голлівудського красеня Джорджа Клуні зітхнули з полегшенням: їхній улюбленець знову став вільним і незалежним.

Власне, підозри в тому, що стосунки з Сарою Ларсон — ненадовго, були й раніше. Колишня офіціантка вочевидь намагалася використати симпатію «оскароносної» кінозірки якомога вигідніше для себе, а Джордж... По ньому взагалі не схоже, що він може закохатися в когось без тями. Щоправда, коли 47–річний Клуні взяв на 18 років молодшу подругу на церемонію вручення «Оскара», це виглядало підозріло, бо аби з ким під ручку на таких заходах не з’являються. Особливо якщо врахувати, що Джордж називав Сару «дівчиною своєї мрії».

Але парубоцька натура взяла своє, і пара розпалася. Сара, втім, встигла сповна скористатися їхнім нетривалим романом (дівчина переїхала до свого зіркового залицяльника в січні, а познайомилися вони влітку минулого року). Після появи на «Оскарі» в неї не було відбою від охочих взяти інтерв’ю журналістів, тендітну шатенку запрошували як модель на показ своїх колекцій дизайнери і на обкладинки — глянцеві журнали.

Хоча, кажуть, міс Ларсон усе одно дещо розгубилася, коли Клуні оголосив їй про розрив. Як справжній джентльмен, він на деякий час виїхав зі свого будинку в Лос–Анджелесі й оселився в готелі, давши Сарі можливість спокійно спакувати речі. До речі, ні сам Джордж, ні його офіційні представники з цього приводу поки що не дають жодних коментарів. Зате можна не сумніватися, що Сара, щойно прийде до тями, не втратить такої нагоди зайвий раз засвітитися у пресі, і розповість усе в найяскравіших подробицях.