Повний метр «Сексу...»

Повний метр «Сексу...»

Фільм «Секс і місто» недаремно називають найочікуванішою прем’єрою року. Хай яким би невдалим вийшов повнометражний варіант надпопулярного телесеріалу, але в тому, що шалені касові збори йому забезпечені, можна не сумніватися. Адже подивитися, чим завершилася історія їхніх улюблениць, та й, зрештою, іще хоч раз зустрітися із Керрі, Самантою, Шарлоттою і Мірандою прагнули мільйони шанувальниць серіалу в усьому світі.
За свідченням західної преси, вчора ті щасливчики, яким пощастило роздобути квитки на перший день світового прокату стрічки, виходили з кінотеатрів зі сльозами на очах. Критики можуть скільки завгодно розпинатися про те, що повнометражному «Сексу й місту» бракує тонкого гумору, яким відзначався серіал, що жарти «нижче пояса», які були смішними у 40–хвилинних серіях, у фільмі випадають із загальної сюжетної канви, що «те недотягнуте», «це примітивне»... А глядачі все одно вистоюватимуть черги за квитками і втиратимуть сльози розчулення, поки на екрані квартет сексуально підкованих жінок цокатиметься коктейлем «Космополітен».
«Чому ми перестали це пити? — дивуються 40–з великим гаком–річні дівчата, смакуючи улюблений напій. — Тому, що всі інші почали», — глибокодумно констатує Керрі. Можливо, інколи не варто відмовляти собі в задоволенні тільки через те, що це роблять або дивляться всі?

Всі статті рубрики