Дожити до 12 червня

29.05.2008

55–річний актор Патрік Суейзі, який уже кілька місяців бореться зі злоякісною пухлиною підшлункової залози, днями знову одружився. Нареченою зірки «Брудних танців» стала... його власна дружина, Ліза Німі. 12 червня подружжя святкує 33–тю річницю свого весілля, і з цієї нагоди Патрік із Лізою вирішили «освіжити» свої подружні клятви, повторивши шлюбну церемонію (є в американців такий звичай). Для цього пара навмисне на кілька годин злітала в Нью–Мехіко, де на ранчо Суейзі в присутності кількох найближчих друзів та родичів закохані знову присягнули любити одне одного, доки смерть не розлучить їх.

Попри те, що прогнози лікарів невтішні, Патрік не здається. Днями актор уперше після повідомлення про те, що він хворий на рак, вийшов «у люди» — разом із дружиною прийшов на баскетбольний матч «Лос–Анджелес лейкерз» проти «Сан–Антоніо сперз».

«До 12 червня я точно доживу, тож навіть і не мрійте», — сміється актор, усім своїм виглядом демонструючи непереборний оптимізм. Хоча, як розповіли журналу «Піпл» джерела з його оточення, Суейзі вже написав заповіт на користь дружини і «кожен день проживає, як останній».