Ріанна й «чорна вдова»

29.05.2008
Ріанна й «чорна вдова»

Ритм–н–блюзова зірка Ріанна.

Американська співачка барбадоського походження Ріанна вирішила спробувати свої сили ще й у в кіно. Тим паче що якраз випала й нагода: режисер Даррен Грант запросив її як надзвичайно популярну в Америці особу знятися в його новому фільмі Mama Black Widow («Мама чорна вдова»). Ріанна радо погодилася, хоча в тому, яка саме роль їй дісталася, поки не зізнається.

Зйомки тривають уже кілька місяців. Фільм є кіноадаптацією однойменного роману Айсберга Сліма про будні негритянської сім’ї, яка переїхала з Міссісіпі у «чорне» гетто Чикаго в пошуках щастя. Дія відбувається під час великої американської депресії 1930–х років. До речі, батька сімейства грає також музикант — репер Мос Деф. Оскільки Грант раніше знімав тільки кліпи, не дивно, що для свого широкоекранного дебюту він запросив добре відомих йому зірок. Прем’єра фільму запланована на перше півріччя наступного року.

Але прихильники творчості 20–річної ритм–н–блюз–діви можуть не хвилюватися, що їхня улюблениця заради кіно закине музику. Ріанна активно працює над новим альбомом, репетирує і записується в студії. Незабаром вона планує записати новий дует зі своїм бойфрендом — Крісом Брауном. Щоправда, пара постійно спростовує інформацію про свої романтичні стосунки, але папараці так часто «засікають», як Кріс із Ріанною цілуються й обнімаються, що на ці спростування вже давно ніхто не звертає уваги.