Шлюб потайки

24.05.2008
Шлюб потайки

Одну з найкрасивіших жінок світу, 27–річну голлівудську кінозірку Джессіку Альбу, відтепер можна називати ще й місіс Уоррен. Майбутня мама (Джес ось–ось народить первістка — за її словами, це буде дівчинка) днями офіційно вийшла заміж за свого бойфренда, 31–річного Кеша Уоррена. І хоча про наміри одружитися пара повідомила ще в грудні минулого року, саме весілля стало несподіванкою навіть для рідного брата актриси. «Моя сестра вийшла заміж?! Я повинен негайно їй зателефонувати!» — так відреагував актор Джош Альба на дзвінок журналістів журналу «Піпл», які хотіли дізнатися в нього про подробиці одруження Джессіки.

Як з’ясувалося, молодята розписалися скромно і без урочистостей. Наречена була у довгій синій сукні, наречений — у білій сорочці й коричневих штанях. Бучне весілля вони планують відгуляти вже після народження доньки, тому про нинішню громадянську церемонію нікому не повідомляли. Про те, що Джессіка й Кеш обмінялися обручками, вже по факту оголосила речниця Альби.

Нагадаємо, що закохані познайомилися у 2004 році на зйомках фільму «Фантастична четвірка». Джес грала в ньому одну з головних ролей, а Кеш був помічником режисера. До речі, тепер він «пішов на підвищення» — у кінопродюсери.