«Зрадниця» за мільйон доларів

17.05.2008

Чого тільки не продавалося свого часу через інтернет! На самому тільки онлайн–аукціоні eBay уже виставляли і міста, і рекламне місце на людському лобі, і навіть душу. А тепер ось усім охочим випала нагода придбати... чужу дружину. Щоправда, як попереджає продавець, котрий виставив на торги цей оригінальний лот, жінка — «зрадниця і брехуха». Попри таку «антирекламу», охочих придбати 43–річну Шерон Озборн, мешканку англійського міста Блетчлі, знайшлося чимало.

Її 44–річний чоловік Пол вирішив продати Шерон після того, як запідозрив дружину в зраді. Припустивши, що в неї роман із колегою по роботі, ревнивий британець негайно випхав матір двох своїх дітей, із якою прожив у шлюбі 24 роки, на вулицю. А щоб дошкулити ще більше, виставив на аукціон. Сума, яку пропонували йому за дружину, сягнула аж 500 тисяч фунтів, що дорівнює мільйону доларів!

Однак сама місіс Озборн факт зради категорично заперечує. Жінка навіть поскаржилася на чоловіка в поліцію, але через кілька тижнів попросила його прийняти її назад. Пол на той час уже «перегорів» і зняв оголошення про продаж, зрозумівши, що «в нападі гніву вчинив неправильно». Правда, як повідомляє газета «Сан», тепер він знову ревнує дружину, хоч після примирення минуло всього кілька днів.