Селін кого хочеш «взує»

17.05.2008
Селін кого хочеш «взує»

Добре бути багатим і знаменитим — на відміну від бідних і невідомих, є можливість виконувати майже всі свої забаганки. 40–річній канадці Селін Діон грошей, як і таланту, не бракує. При цьому голосиста поп–діва є скромною людиною, доброю дружиною й чудовою мамою. До речі, незважаючи на те, що з народженням першої дитини у неї були проблеми, бо здоров’я у Селін вельми тендітне, тепер співачка мріє про ще одне маля. «Бути мамою — це найважливіша роль у моєму житті», — вважає зірка. І зізнається, що кілька притаманних розбещеним багатійкам дивацтв у неї таки є.

«Мої хобі — це шопінг, гра в гольф і... взуття», — розповіла Діон британському таблоїду «Сан». Знічено визнавши, що в неї... від 2 до 3 тисяч пар черевичків, босоніжок, чобітків тощо. «Я не можу пройти повз взуттєву крамницю, не зайшовши досередини. А зайшовши, вже не можу вийти, доки щось не придбаю», — каже Селін.

Підхопивши цю новину, жовта преса навіть не ризикує знущатися із «взуттєвої манії» співачки, адже з огляду на величезні гонорари, Селін таки може це дозволити.

До речі, у своїй любові до взуття Діон не сама: окрім героїні популярного серіалу «Секс і місто» Керрі Бредшоу, пристрастю до взуття вирізняється, скажімо, знаменитий композитор і музикант Елтон Джон. Кілька років тому йому навіть довелося організувати аукціон, щоб розпродати 600 пар взуття, яке й викидати шкода, і носити не хочеться.