«Подвійний удар» Піттів

15.05.2008

Анджеліна Джолі з­ Бредом Піттом чекають на близнюків. Американська жовта преса повідомила про це, здається, ще до того, як сама Енджі виявила, що вагітна. Згодом найпопулярніша голлівудська пара підтвердила: 32–річна Джолі таки носить під серцем дитину. Однак, чи справді йдеться про близнят і якої вони статі, Пітти не повідомляли. Однак знаменитостям годі й сподіватися приховати своє особисте й сімейне життя від всюдисущих папараці: ті вже вивідали, що в липні Анджеліна народить двох дівчаток.

Першим цю новину розніс таблоїд «Стар», принагідно не пошкодувавши барв для висвітлення труднощів, яких зазнає Енджі на останніх місяцях вагітності. За даними видання, кінозірці допікають діабет вагітних, набряки, постійна нудота. А незадовго до виїзду у Францію, де пара перебуває зараз і, ймовірно, дочекається народження малят, Анджеліна знепритомніла і впала, що дуже її налякало.

Утім, незважаючи на «чорні язики» жовтої преси, хочеться вірити, що в Енджі все буде гаразд. Вони з Бредом дуже чекають на появу донечок і часто наголошують на тому, що чим більше дітей у них буде — тим краще. Нагадаємо, зараз пара виховує чотирьох малюків: рідну доньку Шило Нувель та трьох прийомних дітей — камбоджійця Меддокса, ефіопку Захру і в’єтнамця Пакса Тхієна.