Жінка «Термінатора»

24.04.2008
Жінка «Термінатора»

Незважаючи на те, що через надмірну зайнятість губернатор Каліфорнії Арнольд Шварценеггер відмовився зніматися у фільмі «Термінатор–4: Майбутнє починається», продюсери стрічки Віктор Кубічек і Дерек Андерсон уже запланували прем’єру на 22 травня наступного року. Щиро кажучи, уявити собі фільм про Термінатора без «залізного Арні» досить складно, однак Кубічек із Андерсоном переконані: їхньому дітищу «світить» грандіозний успіх. Зокрема й завдяки тому, що головну жіночу роль у «Термінаторі–4» зіграє красуня Мун Бладгуд.

Досі вона була відома переважно як зірка телесеріалів, а зараз знімається ще й в екранізації комп’ютерної гри «Вуличний боєць». Мун дещо хвилюється, чи встигатиме «розриватися» між двома знімальними майданчиками, адже зйомки «Термінатора» стартують уже 5 травня.

Підписавши днями контракт на зйомки в продовженні апокаліптичної історії про війну роботів із людьми, міс Бладгуд приєдналася до Сема Уортінгтона, Антона Єльчина і Крістіана Бейла, який гратиме лідера спротиву Джона Коннора. У попередньому фільмі в цій ролі знявся Нік Сталь. До речі, четверта серія «Термінатора» стане першою, дія якої розгортається вже після винищення роботами переважної частини людства.