Посол із «тіні»

Посол із «тіні»

Місце повпреда України в стратегічно надважливій країні — Росії — довго не залишилося порожнім, замість Олега Дьоміна, якого зняли за те, що не зумів провести правильну політику в країні перебування перед самітом НАТО в Бухаресті, поїде Костянтин Грищенко. Костянтин Іванович — кадровий дипломат, тривалий час був заступником міністра закордонних справ, а в часи Помаранчевої революції очолював МЗС.

Ще один Чавес

Ще один Чавес

На президентських виборах, які відбулися в неділю у Парагваї, перемогу здобув представник лівоцентристської опозиції, колишній католицький єпископ Фернандо Луго. За результатами екзит–полів та наразі ще не остаточного підрахунку голосів, він приблизно на 10 відсотків голосів випередив кандидатку від правлячої правої Національно–республіканської асоціації (в країні вона більш відома під назвою «Партія Колорадо») Бланку Овелар.

Чутки про загибель перебільшені

Чутки про загибель перебільшені

Газета «Московскій корєспондєнт», яка повідомила минулого тижня про розлучення президента Росії Володимира Путіна та його намір невдовзі одружитися з колишньою чемпіонкою світу з гімнастики, а нині молоденькою депутаткою Думи Аліною Кабаєвою, потрапила під прес влади.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики