Авіаторам присвячується. Яким?

Авіаторам присвячується. Яким?

Брат Осами бен Ладена — Єслам — представив у Женеві нову марку годинника під назвою «Авіатор». Це буде ексклюзивна продукція — невеликий «тираж» годинника призначений для пілотів літаків, повідомила агенція «Рейтер».

Крилом — об радар

Крилом — об радар

Падіння літака Ан–32 в Кишиневі 11 квітня сталося через недотримання під час посадки висоти польоту. Відтак машина зачепила високовольтну лінію передач, а потім ще й радар. Такі попередні дані слідчої комісії, які оголосив днями Генеральний прокурор Молдови Валерій Гурбуля. Загальний висновок фахівців — літак, що належав британській фірмі, але на певний час був орендований суданською авіакомпанією, був несправним.

Європейці бояться... Китаю

Європейці бояться... Китаю

Соціологічна служба «Харріс» на замовлення британської газети «Файненшл таймс» провела соціологічне опитування стосовно того, яку країну європейці вважають найбільшою загрозою для світової стабільності й безпеки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Привид — про батька Президента

Привид — про батька Президента

Ось уже кілька днів численні інтернет–видання шалено піарять книжку «Андрей Ющенко: персонаж и «легенда». Це захопливо–детективне видання ніхто ще не тримав у руках, що, втім, не заважає переносити з тексту в текст дивну фразу: «Дослідження доводить, що в роки Другої світової війни батько Президента України міг бути табірним поліцаєм і нацистським інформатором». Як це: «доводить, що міг бути»? Виявляється, автор книжки Юрій Вільнер свою «солідну працю» побудував на порівнянні кількох автобіографій Андрія Ющенка, в яких він у різні роки то вказує, то не вказує про своє перебування в німецькому полоні й називає один або кілька концтаборів, у яких перебував.

Всі статті рубрики