Ще більше Сімпсонів

19.04.2008
Ще більше Сімпсонів

Ешлі Сімпсон.

Улюблениця Америки, актриса і співачка Джессіка Сімпсон дуже радіє за свою сестру — особу хоч і менш популярну, але теж вельми помітну. 23–річна Ешлі — співачка, причому починала свою кар’єру з підтанцьовок у старшої сестри. Згодом вийшла на сольний рівень, видала кілька альбомів і тепер має чимало власних прихильників. А отже, теж постійно опиняється в об’єктивах папараці. Тож не дивно, що одразу дві приємні новини з її особистого життя без уваги преси не залишилися. По–перше, Ешлі виходить заміж. А по–друге, вона вагітна.

Як повідомляє сайт журналу «Піпл», весілля Сімпсон–молодшої та її обранця Піта Вентца, бас–гітариста гурту «Фолл аут бой», заплановане на травень. 28–річний Піт попросив кохану вийти за нього заміж під час поїздки в Колорадо на виставку робіт його брата–художника. Все відбувалося вельми романтично: Вентц опустився на одне коліно, простягнув Ешлі перстень і запропонував стати його дружиною. Дівчина радо погодилася.

Як запевняють джерела, наближені до сімейства Сімпсонів, весілля відбулося б у будь–якому разі: Піт з Ешлі дуже кохають одне одного і планують завжди бути разом. А вагітність хіба що трохи підштовхнула цю радісну подію, адже консервативна співачка навіть не уявляє собі народження дитини поза шлюбом.