ЦИТАТИ ТИЖНЯ

18.04.2008

Віктор Балога,
голова секретаріату Президента
— про можливу відставку Тимошенко і «театральне грюкання дверима»:

— Тимошенко не вдасться заховати голову в пісок і вдавати, що зростання інфляції, ривок цін, невизначеність із газовими поставками на наступний рік не мають до неї ніякого відношення. Нинішній уряд має працювати принаймні ще п’ять–шість місяців, щоб виконати публічну обіцянку Прем’єра та вгамувати за цей час розгнуздану інфляцію.

(прес–служба СП)

 

Андрій Портнов,
народний депутат від БЮТ
— про вимогу Балоги відправити у відставку економічний блок уряду:

— Була така в армії приказка — «дембель у маю...». Якраз настає травень. Віктору Івановичу пора на дембель. І тому сон поганий наснився. Вранці прокинувся, поганий настрій і каже: економічний блок має подати у відставку…

(«Лігабізнес–інформ»)

 

Юлія Тимошенко,
Прем’єр–міністр України
— про критичні заяви секретаріату Президента:

— От клянусь, я не читаю подібних заяв секретаріату Президента. Я вважаю, що це білий шум, на який нормальні політики мусять не реагувати. Я серйозно говорю. Із такими політичними розстановками, які є в нашому суспільстві, всі ці пусті заяви мають дріб’язково мале значення.

("Українська правда")

 

В’ячеслав Кириленко,
голова фракції «НУНС»
— про реакцію БЮТ на шпильки Банкової:

— Те, що Прем’єра дратують заяви будь–кого, а особливо — глави секретаріату Президента, не повинно стати приводом для розвалу коаліції. Уряд створений у тому числі й голосами депутатів нашої фракції. Ми вірні своєму коаліційному обов’язку і зробимо все, щоб коаліція була єдина. Ми не будемо вдаватися до жодних істерик, а вирішувати усі питання спокійно. І закликаємо Прем’єра не трансформувати свої претензії в проблеми коаліції, тим більше — ставити під загрозу її життєздатність.

(прес–служба «НУНС»)

 

Арсеній Яценюк,
Голова ВР
— про нестабільну роботу парламенту:

— Я бачу, що ми так хочем працювати, як я другий раз одружитися.

("Українська правда")