Захисник для Аністон

18.04.2008
Захисник для Аністон

Дженніфер Аністон після розлучення із Бредом Піттом патологічно не щастить у коханні. Тож вона, схоже, втратила надію найближчим часом знайти чоловіка, з яким можна завести сім’ю. А роки ж летять... Тому наразі Джен вирішила заповнити бодай одну порожню комірку у своєму серці: стати мамою. Оскільки народжувати від абикого актриса не збирається, вона вирішила піти іншим шляхом — всиновити дитину.

Чутки про це ходили вже давно, але тепер від слів Аністон перейшла до справ. Як повідомляє сайт Showbizspy.com, зірка серіалу «Друзі» за допомогою лос–анджелеської агенції з усиновлення вже знайшла хлопчика, який стане її сином, подала необхідні документи і навіть підібрала йому ім’я — Александр. Дженніфер це ймення дуже подобається, оскільки з грецької «Александр» перекладається як «захисник людей», до того ж саме так звати її молодшого брата.

Маленький Алекс перебереться у будинок своєї нової мами до Різдва (процес усиновлення у США досить тривалий). А поки що 39–річна кінозірка готується до появи малюка в домі. За інформацією американської преси, Аністон уже витратила близько 300 тисяч доларів на те, щоб підготувати у своєму розкішному будинку вартістю 15 мільйонів доларів дитячі кімнати (їх одразу дві, оскільки згодом актриса сподівається вдочерити ще й дівчинку), а також кімнату для няньки та для ігор.

До слова, однією з причин розлучення із Джен у 2005 році (після п’яти років шлюбу) Бред Пітт називав небажання дружини мати дітей. Аністон у свою чергу стверджувала, що мріяла про материнство, і насправді Бред пішов зовсім не через це, а через роман із Анджеліною Джолі.