Щастя Коля

Щастя Коля

Позавчора найпопулярніша в Німеччині бульварна газета «Більд» повідомила, що екс–канцлер, 78–річний Гельмут Коль, невдовзі одружиться зі своєю давньою співробітницею, 43–річною Майке Ріхтер. Коль не робив таємниці з цього роману. Ще три роки тому колишній канцлер повідомив журналістам, що в його житті з’явилася нова жінка. А останнім часом моложава блондинка з короткою стрижкою супроводжувала Коля скрізь, де б він не з’являвся на публіці, повідомляє «Німецька хвиля».

Путін рве шлюбні пута

Путін рве шлюбні пута

Закінчився президентський термін — і можна дозволити собі бути самим собою. Володимир Путін ще в лютому розлучився з дружиною Людмилою і 15 червня одружується вдруге — з колишньою гімнасткою, чемпіонкою світу та олімпійською чемпіонкою, а нині депутаткою Держдуми з фракції «єдина Росія» Аліною Кабаєвою.

Не такий страшний, як його малюють

Не такий страшний, як його малюють

Президент Лукашенко клопочеться про поліпшення свого іміджу в очах Заходу. У березні він приймав у Мінську Тімоті Белла, члена британської Палати лордів і колишнього піарника Маргарет Тетчер. Невдовзі Белл повідомив пресі, що підготував і надіслав до адміністрації білоруського президента піар–план із покращення іміджу Лукашенка. Щоправда, в адміністрації стверджують, що «план Белла» ще не отримували. А поки чиновники та журналісти Білорусі захоплено шукають цей документ, «УМ» вирішила пригадати, яким був Лукашенко на зорі президентської епопеї, і порівняти з тим, наскільки він змінився. Насамперед скажемо: Олександр Григорович набув виразного білоруського сільського акценту, який ми не чули від нього у 1994–му.

Всі статті рубрики