Й «афродіти» валізи гублять

17.04.2008
Й «афродіти» валізи гублять

Кейт Мосс під час «античної» фотосесії.

Сумнозвісний п’ятий термінал лондонського аеропорту «Хітроу» вже завдав клопотів не одній знаменитості, не кажучи про «звичайних» пасажирів. Нагадаємо, після відкриття кілька тижнів тому в суперсучасному терміналі досі трапляються перебої із системою сортування багажу, внаслідок чого валізи часто губляться або летять не за тим маршрутом. Нещодавно через безлад у «Хітроу» постраждала топ–модель Наомі Кемпбелл, після чого влаштувала такий скандал, що потрапила до поліцейського відділку й назавжди втратила право літати лайнерами компанії «Брітіш ейрвейз». А днями без гардеробу залишилася і колега Наомі, британська супермодель Кейт Мосс. Причому їй не пощастило ще більше: ті самі «Брітіш ейрвейз» загубили одразу вісім її валіз із новенькою колекцією TopShop!

На відміну від Кемпбелл, Кейт кусатися і плюватися в поліцейських не стала. Хоча своє невдоволення висловила в такій конкретній формі, що працівники терміналу аж зі шкіри пнулися, аби їй допомогти. І таки розшукали дві валізи, чим трохи заспокоїли манекенницю–мільйонерку. До всього авіакомпанія ще й виплатила Мосс майже 20 тисяч доларів компенсації за моральні збитки.

Та настрій однаково був зіпсований, тож на фотосесію в Маямі модель прилетіла роздратована. Але професіоналізм є професіоналізм: знімаючись у напівоголеному «прикиді» в грецькому стилі, Кейт нічим не виказала свого незадоволення. Хоча подібнішою до богині кохання Афродіти, яку вона зображувала, сухорлява «красуня» від цього не стала.