На бій зі «скінхедами»

На бій зі «скінхедами»

Щойно завершивши офіційний візит до Лівії та Єгипту, Президент Віктор Ющенко поставив перед силовиками нове завдання: виробити ефективні кроки, спрямовані на протидію проявам ксенофобії, расової та національної нетерпимості в нашій державі. У листах керманичам МВС та ГПУ Президент звертає їхню увагу на збільшення кількості публікацій в пресі про побиття іноземців через віру чи колір шкіри. Реакція Різницької поки що невідома, натомість на Богомольця, ледь не в день отримання президентського листа, міністр Луценко зустрічався з послами країн–членів Європейського Союзу. Одна з головних тем зустрічі — протидія ксенофобії та расизму в Україні.

Дорога «халява»

Дорога «халява»

Поки що важко сказати, в яку суму обійдеться зловмиснику компенсація шкоди, яку він завдав «Укртелекому» шляхом несанкціонованого втручання в мережу електрозв’язку за допомогою емулятора телефонної картки. Як–не–як, відтоді, коли чоловік придбав саморобний електронний пристрій, за допомогою якого можна безплатно телефонувати з таксофонів будь–якому абоненту, та взявся ним користуватись, минуло близько двох із половиною років. Це перша причина, чому непросто виявити всі його «халявні» дзвінки й узагальнити інформацію.

Другий раунд у судовому ринзі

Другий раунд у судовому ринзі

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Нагадаємо, що тиждень тому Шевченківський районний суд столиці наклав заборону на рішення скандальної сесії Київради від 1 жовтня 2007 року, на якій команда чинного мера Черновецького за допомогою зацікавленої депутатської більшості «під шумок» роздала більш як дві тисячі гектарів столичної землі. Феміда прийняла таке рішення, задовольнивши клопотання опонента мера — Віталія Кличка, який позивається до Київради та її секретаря Олеся Довгого ще з листопада 2007 року. Тоді багато хто не вірив у те, що цінні гектари вдасться повернути. Такий шлях відстоювання інтересів киян, обраний фракцією Блоку Кличка у Київраді, окремі експерти вважали безперспективним. Утім сталося інакше, а рішення суду в самому Блоці Кличка нині називають «першим ударом по Черновецькому», відтак натякають, що буде й другий.

Всі статті рубрики