Шон і Робін: знову разом

12.04.2008
Шон і Робін: знову разом

Шон Пенн і Робін–Райт.

Повідомлення про розлучення знаменитих і, здавалося б, таких міцних подружжів завжди викликають сум. Однак у цих сумних історій буває і добрий кінець. Днями сайт журналу «Піпл» повідомив приємну новину: голлівудські зірки Шон Пенн і Робін Райт передумали розлучатися. Нагадаємо, що ця красива пара вирішила розірвати шлюб у грудні минулого року. Заяву про розлучення подала Райт, вказавши популярну причину: «непримиримі розбіжності». На той час Шон, відомий не лише як колишній чоловік Мадонни, а і як чудовий актор (володар «Оскара», між іншим) із теж дуже доброю актрисою Робін, яку телеглядачі з теренів колишнього СРСР полюбили ще після ролі Келлі у серіалі «Санта–Барбара», були одружені 11 років, а прожили разом набагато більш. Здавалося б, у любові й злагоді. Тож новина про їхнє розлучення неабияк збентежила шанувальників.

Але просто так, одразу, знаменитості не розлучаються — інакше, ніж через складні судові процеси, отримати свободу вдається рідко. Адже їм завжди є що ділити, і йдеться не лише про статки: у подружжя є двоє синів, 14–річний Хоппер і 17–річний Ділан.

Перше слухання справи про розірвання шлюбу 42–річної зірки «Санта–Барбари» та «Форреста Гампа» і 47–річного «оскароносця» було призначене аж на 21 квітня. Тепер воно не відбудеться — чоловік і жінка помирилися й зупинили процес. Робін і Шон знову з’являються разом на вечірках і концертах, тримаються за руки і виглядають щасливими. І день народження Робін 8 квітня вся сім’я відзначала в повному зборі.