Жени монету, Лохан!

11.04.2008
Жени монету, Лохан!

Ліндсей Лохан — зірка–скандалістка.

У голлівудської зірочки Ліндсей Лохан — знову проблеми. Ні, не в сенсі алкогольної залежності (від цього 21–річна акторка нібито вилікувалася). Тепер до неї висувають фінансові претензії. Колишній особистий охоронець Лохан подав на знаменитість до суду, заявивши, що хазяйка взагалі ніколи (!) не платила йому за роботу.

Девід Кім — так звуть чоловіка — наполягає на тому, що Ліндсей найняла його ще в жовтні 2006 року й обіцяла платити по 4 тисячі доларів за тиждень. Девід тривалий час старанно оберігав свою підопічну від фанатів і папараці, возив її на вечірки та концерти, але взамін отримав дулю з маком. Також Кім стверджує, що одного разу водій шалапутної кралі, Джаз, навіть розбив його машину, коли вони втрьох намагалися втекти від набридливих фотокорів.

Як повідомляє сайт журналу «Піпл», охоронець стверджує, що припинив працювати на Лохан у березні 2007 року — коли переконався, що зірка фільму «Шалена п’ятниця» не збирається платити за його послуги. Тепер Девід намагається стягнути із колишньої шефині через суд 55 тисяч доларів — винятково недоотриману зарплатню. Загалом, ця сума несуттєва, як для відомої кіноакторки.

Утім представники Ліндсей стали в позу й заявили, що акторка взагалі не знала про існування такого охоронця. Можливо, тому що саме на період роботи Кіма з Лохан припали її найбільші п’янки–гулянки? Що ж, якщо так, то розбиратимуться судді...