Дами віддуваються за чоловіків

Дами віддуваються за чоловіків

На континентальній першості у фінському Тампере наші представники сильної статі відчули серйозні труднощі зі здобуттям і медалей, і ліцензій на Олімпійські ігри. У підсумку, як уже писала «УМ», обмежилися «золотом» Федоришина й «сріблом» Тібілова, тоді як путівки до Пекіна в категоріях до 55 і 84 кг ще доведеться здобувати на додаткових кваліфікаційних турнірах.

Стимулюючий фактор

Стимулюючий фактор

Після жеребкування чвертьфіналів другого за рангом клубного турніру Старого світу гравці німецького «Байєра» радісно потирали долоні, не очікуючи зустріти серйозний спротив з боку російського «Зеніту». Утім позавчора ввечері пітерці змусили суперників переглянути власну самооцінку. Щоправда, поважати «Зеніт» леверкузенці зможуть уже як сторонні спостерігачі, адже розгром, вчинений командою Діка Адвоката на «Бай–Арені», залишає німцям лише примарні ілюзії на вихід до півфіналу. Цікаво, що голландський наставник гостей уже другий матч поспіль проводить на трибуні, відбуваючи дискваліфікацію, а його підопічні впевнено виграють — то у «Марселя», то у «Байєра».

Не старіти душею й тілом

Не старіти душею й тілом

Ветеран–легкоатлет Анатолій Присяжнюк із селища Володимирець довів, що вік не заважає дружити зі спортом. На недавньому світовому чемпіонаті, що проходив у французькому місті Клермон, він переміг на дистанціях 1500 і 3000 метрів, у кросі на 8 км і навіть напівмарафоні! Після цих звитяг Анатолій Григорович став уже десятиразовим чемпіоном світу cеред ветеранів, котрим понад 60 років.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики