«Ехо» після розлучення

04.04.2008
«Ехо» після розлучення

Поки Бред Пітт насолоджується сімейним щастям з Анджеліною Джолі та їхніми численними дітьми, колишня Піттова дружина Дженніфер Аністон намагається знайти розраду в роботі. Адже з особистим життям у зірки телесеріалу «Друзі» не складається — «офіційного» бойфренда у Джен досі немає. А фотографії з жовтих видань, на яких Аністон обнімається й бігає по пляжу разом із коміком Оуеном Уїлсоном, — то лише зафіксовані моменти зйомок нового фільму «Марлі і Я». «Та ви що, ми просто хороші друзі!» — запевняє 39–річна кінозірка.

До речі, в Оуена знову чудові романтичні стосунки з актрисою Кейт Хадсон, тож шукати пригод «на стороні» йому ні до чого. З Аністон вони дійсно друзі, причому давні. Свого часу Уїлсон підтримав Джен після її розлучення, вийшовши з компанії «План Бі», яку актриса засновувала разом із колишнім чоловіком.

Окрім Оуена, «План Бі» разом із Дженніфер залишила і її подруга Крістіна Хан, яка була дружкою на весіллі Аністон із Піттом. Саме разом із Крістіною Джен тепер організувала нову продюсерську компанію «Ехо філмз». Основним партнером компанії стане кіностудія «Юніверсал пікчерз». Нова компанія вже придбала права на екранізацію бестселера Джейн Феллон «Здихуючись Меттью» (Getting Rid of Matthew) та нового роману Лори Дейв «Вечірка розлучення» (The Divorce Party).

«Нас цікавлять історії людей, які змогли знайти свій шлях у житті й заявити про себе, — каже Аністон. — Адже всі ми намагаємося осягнути сенс життя через досвід інших людей. Саме тому для нашої компанії ми обрали таку назву: ідеї повинні прозвучати луною і викликати в людях резонанс».