Удар фінкою

03.04.2008
Удар фінкою

Фатальна «скандинавська лялечка» Джоанна Тукіайнен.

Джоанна Тукіайнен — на вигляд дуже пересічна мешканка Фінляндії. Блондинка (волосся підфарбоване, щоб бути ще білявішим), шкіра світло–рожева. На вроду — зовсім не красуня. Переконливішими жіночі аргументи 29–річної Джоанни робить хіба що великий бюст — мабуть, створений не без хірургічного втручання. А ще — фах. Річ у тім, що пані Тукіайнен — стриптизерка, танцівниця групи «Скандинавські лялечки». І ось через таку «фатальну жінку» полетів з посади міністр закордонних справ Фінляндії Ілкку Канерва.

Ні, високого державного чиновника не застукали з цією дівкою у фінській лазні, і взагалі Канерва не мав із Джоанною прямих контактів сексуального характеру. Але непрямі контакти — були. Неабиякий скандал спричинили… 200 СМС–повідомлень еротичного характеру, надісланих міністром стриптизерці.

Бажаючи прославитися, Тукіайнен сама розповіла про їхній із главою МЗС телефонний зв’язок журналістам, і журнал «Гімі» навіть опублікував зміст 24 повідомлень із того листування. Зокрема, 60–річний Канерва (до речі, парубок, тож про якусь подружню зраду з його боку не йдеться) запитував Джоанну, чи хотіла б вона «зробити це» в екзотичному місці, а також пропонував співрозмовниці запросити на їхнє побачення ще й сестру Тукіайнен, порноактрису Джулію.

Суспільство розділилося на противників та прихильників пана Канерви (останні звертали увагу на те, що як міністр він — великий професіонал, а приватні еротичні листи писав у вільний від роботи час). Однак під тиском охоронців моралі глава МЗС змушений був визнати, що його поведінка була непристойною. Закінчилося все тим, що позавчора правляча Національна коаліційна партія ухвалила рішення відкликати Канерву з посади міністра.