Клич(ко) кандидатам

Клич(ко) кандидатам

Глава секретаріату Президента Віктор Балога закликає демократичні сили висунути спільного кандидата на виборах мера, при чому зробити це якомога швидше. «Зараз не час для параду амбіцій чи політичних торгів. Київська громада вправі очікувати послідовних і відповідальних кроків від тих, кому довіряє», — вважає керівник канцелярії Банкової. Він зазначив, що в цьо­му контексті логічною виглядає підтримка кандидатури Віталія Кличка, яку висловлюють В’ячеслав Кириленко та Юрій Луценко. Балога висловив сподівання, що на це погодиться і Юлія Тимошенко.

На «ЄЦ» починається чи закінчується?

На «ЄЦ» починається чи закінчується?

Позавчорашній з’їзд неспо­дівано створеної партії«Єдиний центр» був закритим — її керівники продемонстрували громаді лише короткий прес–реліз. Учора ж лідери «ЄЦ» презентували своє дітище в усій красі. На прес–конференції в УНІАН голова партії Ігор Кріль — народний депутат від блоку «НУНС», який нещодавно разом із кількома колегами вийшов із партії «Наша Україна», — розповів деталі партійного будівництва.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Прем’єр і хом’ячки

Прем’єр і хом’ячки

«А ще вчора всі телеканали розповіли про те, що від Антарктиди відколовся айсберг розміром із Київ. Так уже кажуть, що це теж я там кайлом попрацювала», — хихикнула Юлія Тимошенко у відповідь на запитання редактора «Газети по–київськи», чому подорожчав газетний папір. І розповіла анекдот: «Зустрілися хом’ячок і криса» (я навмисне кажу російською мовою, щоб було ясно, про кого це — я ж «Криса» за китайським гороскопом). Криса питає в хом’ячка: «Скажи, от ми з тобою такі схожі — і мордочка в нас однакова, і шкурка, і лапки. Чому ж тоді тебе люди люблять, беруть у дім, а мене — травлять і ненавидять?» А хом’ячок їй відповідає: «Просто в тебе інформаційна служба погано працює».

Прем’єр–міністр мала на увазі, що уряд не займається власним піаром, а працює, тому й змушений терпіти наклепи опонентів. Словом, глядачам програми «Я так думаю» на каналі «1+1», в ефірі якого позавчора пізно ввечері відбувалася зустріч журналістів із Тимошенко, було не тільки цікаво, а й весело.

Всі статті рубрики