Любовний трикутник: він, вона і театр

29.03.2008

Піддавшись впливу всіляких зіркових дуетів на ТБ, свій п’ятий капусник до Дня театру Російська драма підготувала у форматі шоу «Дві зірки». Звісно, на зірок, які співають на телебаченні, Театр ім. Лесі Українки грошей нашкребти не зміг, та не так вони вже й потрібні були, ті знаменитості, своїх вистачає. А ось ведуча Алла Борисівна на сцену Російської драми вийшла майже справжня. Хто з поганеньким зором та без окулярів — то й не помітив би підміни. І жести, і тембр голосу, і розкішна руда грива, і балахони, і ботфорти — все вказувало на ідентичність «оригінальної версії». Ось тільки біля справжньої Алли Пугачової завжди крутиться такий справжній Максим Галкін. А поряд із Пугачовою на капуснику «пурхав» якийсь уніфікований типчик, в якому можна було впізнати елементи зовнішності та туалету Діми Білана, Сергія Лазарєва і доброї половини чоловічого відділення «Фабрики зірок». Утім Російська драма в цьому питанні до стовідсоткової схожості і не прагнула, назвавши супутника своєї А.Б. просто Дімою.

П’ять років тому ця імпреза була таким собі викликом/альтернативою «Київської пекторалі». Зараз же ці дві події існують без жодних ознак конкуренції, а чимало глядачів із Театру ім. Франка, де вручали «Пектораль», дружними рядами перейшла до Театру ім. Лесі Українки. Хоча в Російській драмі було чимало й ексклюзивних гостей, таких як Дмитро Табачник чи Василь Горбаль.

Як завжди, в авангарді «капустяного» руху Театру російської драми — студійці. Об’єктами жартів яких цього року стали гурт «Блєстящіє» — їх перейменували у «Свистячих» і на «Газелі» (водій — Ашот, уточнила Алла Борисівна) відправили на гастролі Київською областю. Художній керівник театру Михайло Рєзникович, який не може відійти від творчого процесу навіть у лазні — свого шефа «парили» Сергій Озіряний та Євген Лунченко. Актриси, які змушені розриватися між сім’єю та сценою... Та, власне, і самоіронії у молодих було предостатньо. «Наші хлопці не просто виносять мікрофони — вони проживають життя», — «підколов» колег Діма.

Актор Олександр Бондаренко знову козирнув своїм хистом переспівувати відомі хіти на оперний лад. Цього разу «під роздачу» потрапили Потап і Настя Каменських — Бондаренко постьобався над їхньою «Не парою». А найвідповідальніше до Дня театру і капусника поставився актор Володимир Осадчев. Який просто перед усім чесним народом освідчився у коханні своїй дівчині Регіні і попросив її вийти за нього заміж. Буде що розказати потім дітям!