Кінозірки порідняться з Білим домом?

28.03.2008
Кінозірки порідняться з Білим домом?

Сенатори від Демократичної пар­тії США Барак Обама і Хілларі Клінтон наразі є затятими суперниками. І темношкірий улюбленець афроамериканців та лібералів Обама, і білява надія домогосподарок Хілларі претендують на те, щоб стати кандидатом від своєї політичної сили на президентських виборах, які відбудуться восени. Тож можна собі уявити розгубленість їхніх прихильників, коли з’ясувалося, що ці двоє одне одному — фактично родичі! Щоправда, не кревні. Адже поріднило їх майбутнє подружжя — Анджеліна Джолі й Бред Пітт.

Днями Історичне генеалогічне товариство Нової Англії у Бостоні оприлюднило сенсаційну новину. Виявляється, сексапільна кінозірка, посол доброї волі ООН і багатодітна мати Джолі є десятиюрідною сестрою колишньої першої леді США. У цих двох популярних в Америці жінок є спільний предок — Джин Кассон, який помер у 1718 році в Квебеку. У Хілларі взагалі в родичах переважно творчий бомонд: співачки Селін Діон і Аланіс Моріссет, письменник Джек Керуак тощо. Також місіс Клінтон має спільні гени з нинішньою дружиною британського принца Чарльза Каміллою Паркер–Боулз і поп–королевою Мадонною.

На цьому сенсації не закінчилися. У сімей­ства Джоліпіттів виявив­ся ще один політичний родич — Барак Обама. Згідно з генетичним аналізом, він є десятиюрідним братом Бреда. Обоє походять від Едвіна Хікмана, який помер 1769 року у Вірджинії. А отже, донька Джоліпіттів Шило Нувель є далекою племінницею одразу двом «демократичним» претендентам на президентство.

До речі, далекою ріднею Обамі нібито є також Уїнстон Черчілль, колишні президенти США Джеральд Форд, Гаррі Трумен і Джеймс Медісон, нинішній віце–президент США Дік Чейні й навіть сам президент Джордж Буш.