Сексуальна й старомодна

25.03.2008
Сексуальна й старомодна

Адріана Ліма.

Бразильська топ–модель Ан­дріана Ліма — постійна учасниця всіх можливих рейтингів найсексуальніших і найкрасивіших жінок сучасності. Чоловіки просто шаленіють від її стрункої, але дуже «формистої» фігури. Тож мож­на не сумніватися, що новий номер американського журналу GQ розметуть із полиць кіосків умить. Ад­же Ліма не лише знялася для нього оголеною, а й розповіла виданню, які чоловіки їй до вподоби.

Зокрема, супермодель зізналася, що любить, аби її ревнували. «Звіс­но, все добре в розумних межах, але інколи свою любов треба демонструвати. Мені подобається, коли мене ревнують. Аби тільки не билися, бо агресивних людей я не сприймаю», — каже красуня. Також Адріана звертає увагу на інші вимоги до претендента на її серце: «Він має бути ввічливим не тільки зі мною, а й з іншими людьми — офіціантом, водієм, прибиральницею... Ну і, безперечно, джентльменом. Не розумію чоловіків, які не відчиняють сво­їм дамам дверцята автомобіля, не про­пус­кають жінку перед собою у двері. Старомодні манери — це те, що від­різняє справжнього чоловіка від «мужлана».

26–річна манекенниця, незважаючи на свою шалену популярність у представників сильної ста­ті, взагалі вирізняється кон­сервативними поглядами. В інтерв’ю тому ж GQ два роки тому Ліма зізналася, що не схвалює сексуальних стосунків до шлюбу. «Я вважаю, що якщо чоловік мене справді хоче, то повинен і поважати — мене й мою позицію, — сказала тоді Адріана. — А якщо йому потрібно тільки затягти мене в ліжко, значить, йому насправді потрібна не я, а просто якесь жіноче тіло». n